реферат тему організація роботи овочевого цеху
реферат тему організація роботи овочевого цеху
Організація праці в цеху. Овочеві цехи в зaклaдaх ресторaнного господaрствa повинні бути зaбезпечені виробничим і технологічним облaднaнням, при чому мaтеріaл з якого виготовлено облaднaння, інвентaр, тaрa не повинні негaтивно впливaти нa продукти хaрчувaння тa їх оргaнолептичні якості. Розміщене технічне облaднaння повинне зaбезпечувaти вільний доступ до нього і прaвильну поточність виробничих процесів тa зaбезпечення умов дотримaння прaвил техніки безпеки прaцівників підприємствa, усе облaднaння повинне бути пронумеровaним.
Виявлення стану організації роботи овочевого цеху при діючому ресторані і порівняння результату з встановленими нормами. Аналіз структури ресторану. В овочевому цеху здійснюються первинна обробка овочів і виготовлення овочевих напівфабрикатів. При організації роботи овочевого цеху необхідно строге дотримання правил охорони праці й техніки безпеки. Ресторан "Скорпіон" пропонує великий вибір страв. Ресторан розрахований на 100 посадкових місць.
Організація роботи овочевого цеху в діючому ресторані. курсовая работа. 2.3 Аналіз роботи овочевого цеху. Дослідження трудових процесів проводиться з метою визначення структури затрат робочого часу, раціоналізації методів і прийомів праці, виявлення причин невиконання норм, нераціональних затрат і витрат робочого часу. Залежно від мети дослідження ступені обсягу і змісту затрат, користуються різними методами.
3.4 Організація роботи овочевого цеху. У їдальні овочевий цех перебуває поруч із комори овочів.Овощние напівфабрикати вступають у гарячий і холодний цеху, що й завершується випуск готової продукції. Технологічний процес обробки овочів складається з сортування, миття, очищення, доочищення після механічного очищення, промивання, нарізки. У овочевому цеху виділяють лінію обробки картоплі і коренів та лінію обробки свіжої капусти та інших овочів і зелені. Устаткування ставиться у процесі технологічного процесу. Устаткування для овочевого цеху підбирають пфНормам оснащення залежно від типу, і потуж
Організація роботи овочевого цеху. Організація тарного і транспортного господарства. Продовольчі товари надходять на підприємства харчування в різній тарі, яка забезпечує їх цілість під час перевезення й зберігання, полегшує процес транспортування, сприяє найбільш раціональному проведенню вантажно-розвантажувальних робіт, використанню:’ складських площ і вантажопідіймальних транспортних засобів. 3. Організація обробки овочів на підприємствах з повним виробничим циклом. Виробництво овочевих напівфабрикатів (в основному це картопля і коренеплоди) для централізованого постачання підприємств ресторанного
Організація роботи рибного цеху, як і інших заготівельних цехів, починається зі складання виробничої програми, тобто встановлення кількості сировини, що підлягає пеҏеробці в цеху. Зазвичай в рибному цеху виділяють три технологічні лінії: →1. обробки часткових риб; →2. лінія приготування напівфабрикатів із риби з кістяком. →3. обробки риб сімейства осеҭҏᴏвих; приготування виробів з котлетної і кнельной маси. Відповідно до лініями організують виробничі процеси, розставляють технологічне обладнання, інвентар підбирають, інструмент. Якщо риба надходить у свіжому вигляді, то вона одразу ж піддаєтьс
3.4 Організація роботи овочевого цеху. В їдальні овочевий цех знаходиться поруч з коморою овочів. Овочеві напівфабрикати надходять в гарячий і холодний цеху, де і завершується випуск готової продукції. Технологічний процес обробки овочів складається з сортування, миття, очищення, доочищення після механічного очищення, промивання, нарізки. В овочевому цеху виділяють лінію обробки картоплі й коренеплодів і лінію обробки свіжої капусти та інших овочів та зелені. Устаткування ставиться по ходу технологічного процесу. Устаткування для овочевого цеху підбирають пф Нормам оснащення в залежності від т
2 Організація праці працівників в цеху Роботу овочевого цеху організує завідуючий виробництвом. У цеху працює від 1 до 5 чоловік (в залежності від кількості оброблюваної сировини і виготовлених напівфабрикатів). Режим роботи овочевого цеху однозмінний. Для вечірньої роботи підприємства овочеві напівфабрикати виготовляють заздалегідь з урахуванням їх термінів зберігання і реалізації. Чистильники овочів 1 і 2 розрядів виконують всі операції по обробці овочів та приготування напівфабрикатів. Завідувач виробництвом відповідно план-меню складає графік відпустки овочевих напівфабрикатів партіями зал
3.4 Організація роботи овочевого цеху. У їдальні овочевий цех перебуває поруч із комори овочів.Овощние напівфабрикати вступають у гарячий і холодний цеху, що й завершується випуск готової продукції. Технологічний процес обробки овочів складається з сортування, миття, очищення, доочищення після механічного очищення, промивання, нарізки. У овочевому цеху виділяють лінію обробки картоплі і коренів та лінію обробки свіжої капусти та інших овочів і зелені. Устаткування ставиться у процесі технологічного процесу. Устаткування для овочевого цеху підбирають пфНормам оснащення залежно від типу, і потуж
Організація роботи овочевого цеху. Овочевий цех відносять до заготівельних цехів. В ньому проводиться первинна обробка овочів : картоплі, коренеплодів, капусти, зелені, грибів, ягід. Технологічний процес обробки продуктів в овочевому цеху підприємства складається з окремих послідовних операцій (Рис. 2) В залежності від кількості сировини в цеху, асортименту напівфабрикатів, ступеня механізації окремих операцій організовано лінії обробки окремих видів продуктів. Кожна лінія обробки продуктів має спеціальне устаткування, інвентар, посуд.
Організація праці в цеху. Овочеві цехи в зaклaдaх ресторaнного господaрствa повинні бути зaбезпечені виробничим і технологічним облaднaнням, при чому мaтеріaл з якого виготовлено облaднaння, інвентaр, тaрa не повинні негaтивно впливaти нa продукти хaрчувaння тa їх оргaнолептичні якості. Розміщене технічне облaднaння повинне зaбезпечувaти вільний доступ до нього і прaвильну поточність виробничих процесів тa зaбезпечення умов дотримaння прaвил техніки безпеки прaцівників підприємствa, усе облaднaння повинне бути пронумеровaним.
Роботу невеликих овочевих цехів організує завідуючий виробництвом. В кінці робочого дня відповідальний працівник цеху складає звіт про кількість витраченого сировини і випущених напівфабрикатів. 2.2 М'ясний цех. Технологічний процес обробки м'яса не залежить від потужності цеху, але сама організація технологічного процесу різниться. Схожі реферати: Реферат на тему: Технологічний проект цеху доробки напівфабрикатів загальнодоступного кафе н Реферат на тему: Організація роботи м'ясного цеху по випуску м'ясних напівфабрикатів Реферат на тему: Технологічний процес обробки черв'яка, спеціальне оснащення, аналіз точ Реферат на тему: Проект електропостачання цеху обробки деревини.
Презентація з предмету "Організація виробництва та обслуговування на підприємствах харчування " з теми програми "Організація роботи овочевого цеху". Презентація містить: розміщення овочевих цехів;технологічний процес обробки овочів; нормам оснащення цеху;обладнання овочевого цеху ;посилання на відео матеріал; контрольні питання до уроку, домашнє завдання. Презентація буде корисною для викладачів спеціальних дисциплін.. Презентація на урок Різне скачати
Організація роботи в м'ясному цеху Організація роботи в м'ясному цеху. М'ясний цех призначений для первинної обробки м'ясопродуктів та приготування з них напівфабрикатів. Відповідно до виробничою програмою цех отримує денний виробниче завдання з випуску напівфабрикатів. При однозмінній роботі сировина надходить до початку зміни відразу на весь день і передається для переробки на відповідні робочі місця. Технологічний процес в цеху складається з наступних операцій: відтавання, обмивання 1808 Слова | 8 Стр. Читайте полный текст документа. Організація кондитерського цеху. П
3.4 Організація роботи овочевого цеху. В їдальні овочевий цех знаходиться поруч з коморою овочів. Овочеві напівфабрикати надходять в гарячий і холодний цеху, де і завершується випуск готової продукції. Технологічний процес обробки овочів складається з сортування, миття, очищення, доочищення після механічного очищення, промивання, нарізки. В овочевому цеху виділяють лінію обробки картоплі й коренеплодів і лінію обробки свіжої капусти та інших овочів та зелені. Устаткування ставиться по ходу технологічного процесу. Устаткування для овочевого цеху підбирають пф Нормам оснащення в залежності від т
Комментарии
Отправить комментарий